Kooymediconsult met het laatste nieuws waaronder vacatures en mededelingen.

Nieuws en vacatures

Nieuws

Nieuws categoriën

TERUG
1 sep 2021

Gevraagd: ANIOS bedrijfsarts of een zij-instromer met de doelstelling AIOS

Welke basisarts of arts met een specialisme huisarts/specialist/ verzekeringsarts etc. wil de overstap maken naar de bedrijfsgeneeskunde? Dit kan als basisarts, maar ook als zij-instromer.

Wil jij als generalistisch arts werken en alle medische problematiek bij volwassenen tegen komen? Vind je het leuk om aan de slag te gaan met de relatie ziekte en inzetbaarheid in werk, uitgaande van de gedachte dat werk niet alleen economisch belangrijk is voor mensen, maar ook een belangrijke waarde is! Werk is immers voor mensen een belangrijke factor voor hun sociaal en emotioneel welzijn. Vind je het daarbij ook nog erg leuk om als adviseur op te treden voor organisaties? En vind je preventie ook belangrijk, minstens zo belangrijk als curatie?
Dan gaan we graag met jou in gesprek.

We zijn een kleine Arbodienst in de regio Nieuwe Waterweg Noord / Rotterdam.
Het voordeel van een kleine organisatie is dat je samen met je collega’s kan werken aan je eigen werkomgeving , maar ook aan de ontwikkeling daarvan. We bieden je veel ruimte voor je eigen ideeën. Je bent daarbij werkzaam in alle facetten van de arbodienstverlening en daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot het specialiseren in reizigersvaccinaties.

Een ander werkgebied waarin wij actief zijn is medische advisering in de letselschade.
Misschien vind je de combinatie met letselschadeadvies ook wel leuk, maar dat is geen must.

Om wederzijds te kijken of het werk als bedrijfsarts iets voor jou is, bieden we je een interne opleiding aan. Als blijkt dat je alles in huis hebt om uit te groeien tot een goede bedrijfsarts en er is een wederzijdse klik, dan zullen wij je een opleiding tot bedrijfsarts aanbieden. Dit doen we samen met een grote andere organisatie.

Ben je na dit alles geïnteresseerd, dan kun je voor meer informatie bellen met Els Kooy, directeur bedrijfsarts of Marc Jansen van Rosendaal, operationeel directeur 010-4266399. 

Of e-mail je sollicitatiebrief vergezeld van jouw CV naar secretariaat@kooymediconsult.nl 

We komen graag in contact met je.