Verzuimbegeleiding en Poortwachtertrajecten

Ook al doet u er als organisatie alles aan om uw medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving te bieden, toch kunnen uw medewerkers ziek worden.

U krijgt dan te maken met de wettelijke regels van het Poortwachtertraject. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit traject kwalitatief hoogstaand en tijdig wordt ingevuld.

Maar verzuimbegeleiding is zoveel meer dan de verplichte formulieren. Wij stellen ons ten doel om uw werknemer weer veilig en gezond aan het werk te krijgen. Dat kunnen we alleen in samenspraak met u als werkgever en uw werknemer. Soms lijkt het in eerste instantie dat de belangen van de werkgever en die van de werknemer ver uit elkaar liggen. In de praktijk blijkt er vrijwel altijd een gezamenlijk einddoel te zijn: zo gezond en veilig mogelijk weer aan het werk. Wij helpen u om dit te verwezenlijken.

We achterhalen de oorzaak van het probleem, dragen oplossingen aan en geven vervolgens advies aan zowel de werkgever als de werknemer om te zorgen dat de werknemer inderdaad weer gezond en veilig aan het werk kan. Alle beslissingen worden getoetst aan de doelstellingen.

Alle communicatie, administratie en regelgeving zorgen voor een behoorlijk grote administratieve druk. Kooy Mediconsult maakt gebruik van het digitale verzuimregistratiesysteem Dossier Manager. Dit systeem is voor u als werkgevers via een webportal rechtstreeks toegankelijk. U kunt hierin zelf het verzuim bijhouden en bewaken, en u heeft bovendien direct inzicht in wat wij als bedrijfsarts hebben afgesproken met uw werknemer.  Uiteraard met bescherming van de medische gegevens in het kader van het medisch beroepsgeheim.

Heeft u interesse in (delen van) onze dienstverlening, vragen, of wilt u meer informatie? We spreken graag alle mogelijkheden met u door.
U kunt een afspraak maken per telefoon (010-4266399 tussen 9:00-17:00 en vraag naar Marc Jansen van Rosendaal).
Per e-mail

Gebruik het contact formulier
Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.