Het team van Kooy Mediconsult

Els Kooy, Bedrijfsarts, Directeur-Eigenaar

Els Kooy

Directeur - Eigenaar

Els Kooy is oprichter van Kooy Mediconsult en is werkzaam als bedrijfsarts sedert 1994, eerst in loondienst bij arbodiensten, later voor zichzelf vanaf 2001.

Ze heeft drie zoons, van wie Robbert ook actief is binnen het bedrijf van zijn moeder, als Functionaris Gegevensbescherming.
Haar hobby’s zijn paardrijden, lezen en reizen. Graag besteedt ze ook tijd aan haar vrienden en vriendinnen, bij voorkeur bij een goede maaltijd.

BIG 99022176201

 

Karin

Karin van Dongen

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts / Psychiatrisch verpleegkundige"

Sinds 01 november 2022 ben ik werkzaam bij Kooy Mediconsult als Praktijkondersteuner bedrijfsarts. Hiervoor heb ik ruim 20 jaar gewerkt in de Psychiatrie als Psychiatrisch verpleegkundige. De gesprekken met de cliënten, mensgericht werken, mensen in beweging brengen, samenwerken met mijn collega’s en het contact met de werkgevers geeft mijn werk uitdaging en afwisseling.  Afgelopen maart ben ik gestart met de opleiding Casemanager in Taakdelegatie.

Ik ben van geboorte Schiedammer en opgegroeid in Den Haag en Waddinxveen. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw in Capelle aan den IJssel. Mijn hobby’s zijn lezen, schilderen, cello spelen, tuinieren, fietsen en wandelen. Het contact met familie en vrienden heeft ook een belangrijke plek in mijn leven.

Verder kijk ik uit naar een goede en fijne samenwerking met jullie.

BIG 59061812030

 

Robbert Jansen van Rosendaal, Functionaris Gegevensbescherming

Robbert Jansen van Rosendaal

Functionaris Gegevensbescherming

Mijn naam is Robbert, ik ben werkzaam bij Kooy Mediconsult als Functionaris Gegevensbescherming (FG) en daarnaast als arbo-assistent. Tevens ben ik aan het afstuderen als Integraal Veiligheidskundige b.a.

In mijn vrije tijd sport ik graag en rijd ik het liefst zo veel mogelijk op mijn Harley. In de drukke periodes tijdens het afstuderen ben ik niet of nauwelijks actief als arbo assistent, maar wel als FG.

 

 

Josine van der Graaf

Josine van der Graaf

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts in opleiding

Mijn naam is Josine van der Graaf, en ik ben in opleiding tot praktijkondersteuner bedrijfsarts.

Na jarenlang ervaring en kennis te hebben opgedaan en ontwikkelingen binnen de psychiatrie te hebben beleefd, is het een mooie nieuwe uitdaging onderdeel uit te maken van dit bedrijf.

De diversiteit aan klanten binnen Kooy Mediconsult vergt een analytische kijk op het verzuim of preventief traject waar cliënten zich in bevinden.

Door de juiste vragen te stellen en samen tot een zo gezond mogelijk resultaat te komen ontstaat vaak een boeiende dynamiek tussen praktijkondersteuner en cliënt.

Mijn visie is dat werken heilzaam is, het geeft structuur, is zinvol en ontwikkelt je verder. Door deze visie als leidraad uit te dragen in mijn werk en de cliënt hierin mee te nemen, ontstaat er een gezamenlijk doel om naartoe te werken.

Het doel is dat de cliënt op een bestendige manier duurzaam in het werkveld kan blijven werken.

BIG 79062215130

 

Danielle Lorijn-Sjerp, arbo-assistente

Danielle de Lorijn-Sjerp

Medisch Secretaresse / Arbo-assistente

Mijn naam is Danielle de Lorijn-Sjerp, geboren Rotterdamse en nu samen met mijn man en onze twee kinderen woonachtig in Vlaardingen. Na een aantal jaar als Office Manager in het vastgoed onderhoud te hebben gewerkt, heb ik het roer in 2020 omgegooid en ben ik de gemeente Rotterdam gaan helpen met de strijd tegen Covid. Via deze weg ben ik bij Kooy Mediconsult terecht gekomen en mag ik sinds 2021 de uitdagende functie als Medisch Secretaresse/Arbo Assistente vervullen.

Wat mij aanspreekt in de functie en het werken bij Kooy Mediconsult is de veelzijdigheid van het werk, het eerste aanspreekpunt zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten, het uitvoeren van administratieve ondersteuning voor de artsen en het werken in een gezellig team!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uitstapjes met het gezin te maken en lekker in de natuur te zijn. Ik hou van lezen en creatief bezig zijn. Daarnaast kijk ik graag naar wielrennen en vind ik mijn rust in het bakken of koken van allerlei heerlijke recepten.

Nathalie Talle, Medisch secretaresse en arbo-assistent

Nathalie Talle - Van den Hoek

Medisch secretaresse en Arbo-assistente

Sinds juni 2016 woon ik samen met mijn man en twee kinderen in Simonshaven (een dorpje nabij Spijkenisse), we zijn verhuisd vanuit het drukke Rotterdam.

Het bevalt ons erg goed, onze woning staat aan de rand van een prachtig natuurgebied, de Bernisse. Dagelijks ben ik daar te vinden met onze drie honden, heerlijk aan het wandelen en aan het genieten van al het moois van de omgeving.

In mijn vrije tijd ben ik ook vrijwilligster bij de voetbalclub van mijn zoontje, waar ik zo nu en dan bijspring.

Met veel enthousiasme ben ik recent gestart bij Kooy Mediconsult als Arbo assistente en medisch secretaresse.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, ik werk vier dagen.

Eerder ben ik al werkzaam geweest bij een grotere Arbodienst.

Wat ik hier juist prettig vind is dat het hele team de klant ook echt kent. Waardoor er net dat stapje extra gezet kan worden.

 

 

Onno Boonstra, Kooy Mediconsult

Onno Boonstra

Bedrijfsarts in opleiding

Ik ben Onno Boonstra, gepensioneerd militair traumachirurg. Ik ben 59 jaar en na een carrière van meer dan 30 jaar in diverse ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten en 15 jaar als medisch directeur van een aantal zelfstandige behandelklinieken heb ik in 2021 het roer omgegooid.  Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier als bedrijfsarts ervaring opgedaan bij een aantal ARBO bedrijven (Medprevent, Arbo-Anders).

Het spreekt mij aan om als bedrijfsarts binnen een bedrijf aanspreekpunt en vraagbaak te zijn voor werknemers en werkgevers en optimaal te kunnen adviseren over inzetbaarheid van werknemers met het wettelijk kader en de omstandigheden op de werkvloer in het vizier.

BIG 99020145401

Daniela Barbieri, financiële administratie

Daniela Barbieri

Medewerkster financiële administratie.

Mijn Naam is Daniela Barbieri, ik woon samen met mijn vriend Jelle in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben de trotse moeder van een zoon en twee dochters maar ook oma van een prachtige kleindochter waar ik heel graag een dag in de week op pas.

Vijf jaar geleden ben ik bij Kooy Mediconsult begonnen als financieel medewerker, eerst 2 dagen in de week en nu met veel plezier vier dagen in een heel leuk  team.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of een stukje hard te lopen maar ook om bij mooi weer een terrasje te pakken met een wijntje en een stukje kaas of een biertje met een bitterbal.

Geniet zo veel mogelijk ! 

 

Niverte Nasr

Niverte Nasr

Arts in opleiding tot specialist bedrijfsgeneeskunde

Ik ben Niverte Nasr, moeder van 2 dochters.

Een jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar de bedrijfsgeneeskunde. Eerder heb ik voor langere periode in het buitenland gewoond en gewerkt als huisarts.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier ervaring opgedaan bij verschillende arbodiensten en heb ik besloten de opleiding tot bedrijfsarts te gaan volgen.

Nu combineer ik werk met studeren!

In het bedrijfsartsen vak is het fijn dat je tijd hebt voor mensen en allround kan helpen / adviseren naar duurzame zingeving! Hiervan is werk een belangrijke pijler.

Ik kijk uit naar onze samenwerking.

BIG 49057545801