Vaccinaties

Als u gaat reizen kan het noodzakelijk zijn om u te laten vaccineren, of u nu privé of voor uw werk naar het buitenland gaat. Ook kan het zijn dat u vanwege uw beroep een hoger risico loopt op (infectie)ziekten, waardoor preventief vaccineren aan te raden is.

Kooy Mediconsult geeft uitgebreid reizigersadvies en is een LCR-erkend vaccinatiebureau en Gele Koorts Centrum. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw vaccinatiepaspoort, Safetylogboek (PSL of "groene boekje"), Deet en een speciaal samengestelde First Aid Travel Kit.

Wanneer heeft u nu welke vaccinaties nodig?
Hier is is geen eenduidig antwoord op te geven. Omdat er zoveel verschillende ziekten, vaccinaties, allergieen en protocollen bestaan, kan alleen in overleg met de arts bepaald worden welke vaccinaties zinvol en geïndiceerd zijn. Een reizigersadvies is dus een vast onderdeel van uw bezoek voor een vaccinatie. U kunt eventueel op de website van het  Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) www.lcr.nl/Landen controleren of een vaccinatie geadviseerd wordt.

Reizigersvaccinaties

Overige vaccinaties en screening

Kosten voor het reizigersadvies en de -vaccinaties kunnen zowel contant als per pin worden voldaan. Of uw ziektekostenverzekeraar uw vaccinaties vergoed kunt u checken op www.vergoedingscalculatorhuisarts.nl

Zonder afspraak: Inloopspreekuur: elke vrijdag van 15:00 - 16:30

U kunt een afspraak maken (Het is in bepaalde gevallen mogelijk dit in de avonduren te plannen)

Gebruik het contact formulier
Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.