Beleid & Advies

Als organisatie heeft u een wettelijke verplichting om zorg te dragen voor veilige en gezonde werkomstandigheden voor uw werknemers. Een aantal van deze regels zijn vastgelegd, maar aangezien uw organisatie en uw werknemers allemaal uniek zijn, blijft het maatwerk.

Arbo- en verzuimmanagement begint dus bij goede werkomstandigheden. Want goede werkomstandigheden leiden tot een gezonde en veilige werkomgeving wat leidt tot minder verzuim. En dat is altijd het gezamenlijke doel van zowel werkgever als werknemer: gezond en veilig aan het werk.

Soms is er echter een probleem.

Kooy Mediconsult helpt u hierbij. Voorkomen is beter dan genezen dus geven wij advies hoe u uw Arbobeleid kunt inrichten. Wij kunnen u helpen met:

  • Doelen te stellen
  • Advies geven over beheersmaatregelen
  • Advies over preventie
  • Advies over risico’s en veiligheid
  • Risico-inventarisaties
  • Toetsing van RI&E

Mocht het toch misgaan en er is sprake van verzuim? Dan kijken wij in samenspraak met de werknemer en de werkgever wat het achterliggende probleem van het verzuim is, en geven advies hoe dit opgelost kan worden. Dit advies is zowel op organisatorisch niveau, als aan de werknemer zelf. Daarbij spiegelen we de te nemen beslissingen weer aan de doelstellingen.

Ons advies is altijd duurzaam, gericht op een veilige en gezonde werkomgeving, nu én in de toekomst.

Heeft u interesse in (delen van) onze dienstverlening, vragen, of wilt u meer informatie? We spreken graag alle mogelijkheiden met u door.
U kunt een afspraak maken per telefoon (010-4266399 tussen 9:00-17:00 en vraag naar Marc Jansen van Rosendaal).
Per e-mail

Gebruik het contact formulier
Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.